Workshop Juwelen Maken

 

 

 

ring in zilverklei met zirconium cabuchon gemaakt in een workshop

Wil jij ook je eigen zilveren juweel maken?  Dat kan bij ons onder begeleiding van een ervaren Art Clay Silver instructrice. In een workshop van 4 uur ga je zelf juwelen leren maken van zilverklei. Het is heel gemakkelijk. Je hebt geen ervaring nodig.

 

Na een korte inleiding met demonstratie ga je aan de slag met je zilverklei. Je kan maken wat je wil: een ring, oorbellen, een hanger, bedels, kralen, een armband...  Er is ook een zeer ruime keuze aan stempels, mallen en uitsteekvormen beschikbaar. We gaan de zilverklei vormen en versieren, drogen en vijlen.

 

Zilverklei is kneedbaar zilver.   Het bestaat uit zilverpoeder, organisch bindmateriaal en water. Het water verdampt bij het drogen en het bindmiddel verdwijnt tijdens het bakken in de oven. Aan het einde van de workshop gaat iedereen naar huis met een unieke zilveren juweel dat voor 99,9% uit zilver bestaat!

 

Bekijk hier voorbeelden van cursisten

Lees hier over het verloop van de workshops

 

 

1. Publieke Workshop juwelen maken

 Deze gaan door bij ons in Herselt en je kan er individueel of met meerdere personen voor inschrijven.

Adres: Langdonkenstraat 143 in Herselt. (Tik best huisnummer 76 in in je Gps, dat is schuin tegenover ons)

Prijs: 59 € per persoon, zilver in 2 kleine steentjes inbegrepen.

Klik hier voor de

Data en inschrijven

 

2. Workshop juwelen maken op locatie


zilverklei hanger gemaakt in een workshopJe kan ook zelf een workshop juwelen maken organiseren op de door u gewenste locatie. Bijvoorbeeld bij u thuis of ergens anders. De workshop komt dan gewoon naar jou toe!

 

De enige vereisten zijn dat de faciliteiten aanwezig zijn om te werken en dat er minimum 6 personen naar de workshop komen. Lees hier verder over de benodigdheden voor het maken van zilverklei juwelen.

 

Zelf een Workshop Juwelen maken organiseren 

 

Contact opnemen? 0498081375 of info@zilverjuweel.be

Lees meer over Zilverklei

Lees ook over onze Fimo workshops