Workshop Juwelen Maken

 

 

 

ring in zilverklei met zirconium cabuchon gemaakt in een workshop

 Dus jij wilt ook zelf zilveren juwelen wilt leren maken met Zilverklei? Wel dat kan bij ons onder begeleiding van een ervaren Art Clay Silver instructeur. In een workshop van 4 uur ga je zelf juwelen leren maken van zilverklei. Je hebt hiervoor geen ervaring nodig.

 

Na een korte inleiding ga je aan de slag met je zilverklei. Je mag alles maken wat je maar wil: een ring, oorbellen, een hanger, bedels, kralen, een armband...  Er is trouwens ook een zeer ruime keuze aan stempels, mallen en uitsteekvormen beschikbaar. We gaan de zilverklei vormen en versieren, drogen en vijlen.

 

Zilverklei is een soort kneedbaar zilver waarmee men hele mooie zilveren juwelen kan maken.  Zilverklei bestaat uit zilverpoeder, organisch bindmateriaal en water. Het water verdampt bij het drogen en het bindmiddel verdwijnt tijdens het bakken in de oven. Aan het einde van de workshop gaat iedereen naar huis met een unieke zilveren juweel dat uit 99,9% zilver bestaat!

 

Bekijk hier voorbeelden van cursisten

Lees hier over het verloop van de workshops

 

Wij bieden allerlei workshops en cursussen aan. Lees hieronder verder over de mogelijkheden:

 

1. Publieke Workshop juwelen maken

 

De Publieke workshops vinden plaats in openbare gebouwen zoals culturele centra of bij me thuis. Er zijn workshops van 4 uur of van een hele dag.  Iedereen is welkom en je kunt direct boeken langs deze website. 

 

Schrijf je nu hier in:
INSCHRIJVEN

 

 Adressen:  

  •       - Huis van de Sport, Boomgaardstraat 22 in Berchem.
  •       - Bij mij thuis, Eendenstraat 24 in Geel

 

 

 

2. Workshop juwelen maken op locatie


zilverklei hanger gemaakt in een workshopJe kan ook zelf een workshop juwelen maken organiseren op de door u gewenste locatie. Bijvoorbeeld bij u thuis of ergens anders. De workshop komt dan gewoon naar jou toe!

 

De enige vereisten zijn dat de faciliteiten aanwezig zijn om te werken en dat er minimum 6 personen naar de workshop komen. Lees hier verder over de benodigdheden voor het maken van zilverklei juwelen.

 

Zelf een Workshop Juwelen maken organiseren 

 

 

 

Contact opnemen? 0498081375 of info@zilverjuweel.be

Lees meer over Zilverklei

Lees ook over onze Fimo workshops